• +386 31 719 150, +386 41 487 624
  • profektus@profektus.si

Vaša RAST je naš USPEH

Kaj pomeni beseda Profektus


Ime Profektus smo izbrali zaradi njegovega pomena in povezanosti z našim delom. Beseda Profektus izvira iz latinske besede ''profectus''. Pomeni napredek, rast in uspeh, kar  je tudi naše vodilo. S pomočjo naprednih pristopov in metod poskrbimo, da bodo vaši zaposleni postali prilagodljivi in ​​uspešni pri svojem delu.

Tudi sovica, ki leti ni izbrana naključno, saj simbol predstavlja znanje, s pomočjo katerega zaposleni postanejo večopravilno usposobljeni, prilagodljivi in ​​uspešni ter za podjetje neprecenljive vrednosti.

image

Naše poslanstvo


Z izvajanjem celovitih storitev na področju dviga uspešnosti zaposlenih pri svojem delu, ustvarjati pogoje in prostor, kjer bodo zaposleni delali z navdihom BITI NAJBOLJŠI.

image

Naša vizija


Postati strateško zaupanja vreden partner na področju dviga rasti in uspešnosti podjetij in organizacij.

image

Naše vrednote


Preseganje pričakovanj naših naročnikov z modernimi, inovativnimi in dogovorjenimi storitvami.

image


Zakaj je Profektus nastal

Razlike med uspešnostjo posameznih podjetij ali drugih organizacij so obstajale že v preteklosti in obstajajo tudi danes. Razvoj je v svetu povzročil, da je nastajalo vse več malih in srednjih podjetij, od katerih so nekatera zrasla tudi v velike korporacije. Za razliko od preteklosti so danes v podjetjih in drugih organizacijah prisiljeni v nenehno optimizacijo notranjega delovanja. To pomeni, da naj bi v podjetjih in drugih organizacijah optimirali vse bistvene dejavnike, ki vplivajo na uspešnost. Med bistvene dejavnike, ki vplivajo na uspešnost organizacije spadajo poleg notranje urejenosti in kakovosti managerjev tudi kakovost njihovih zaposlenih, njihova ustvarjalnost, znanje ter vse večja prilagodljivost in usposobljenost. Da bi bili zaposleni v podjetjih in organizacijah pri svojem delu uspešni smo kot pomoč razvili program Profektus.image


Komu je program namenjen

Program Profektus je nemenjen podjetjem in organizacijam, ki so prepoznali, da so zadovoljni, zavzeti, usposobljeni in uspešni zaposleni eden ključnih dejavnikov, ki podjetje ali organizacijo pripeljejo do rasti in večjega uspeha. Dejstvo je, da ima vsako podjetje in organizacija neizkoriščen potencial (v urejenosti in v zaposlenih), ki pomeni priložnost za dvig uspešnosti. Zato je program namenjen podjetjem in organizacijam, ki se zavedajo, da je potrebno za izkoriščanje polnega potenciala v podjetju ali organizaciji narediti nekaj več, na področju notranje urejenosti in pri delu z zaposlenimi. Program je namenjen odkrivanju področij, ki v podjetju ali organizaciji predstavljajo potencial za dvig rasti in uspešnosti celega podjetja.